Spinning® Instruktor képzés

A Spinning® képzési rendszer egy alapképzésből és az opcionálisan ráépülő továbbképzési lehetőségekből áll. A Spinning® Instruktor alapképzés mindkét napja 9.00-18.00 óra között elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartalmaz. A hallgatóknak Spinning® Instruktor kézikönyvet biztosítunk.
KÖVETKEZŐ KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2020. március 21-22.

Helyszín: 1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 52-54.
Spinning® Mesteroktatók: Posch Gabi és Hajdu Gergő

A képzés szervezője a Spinning® márka kizárólagos magyar oktatási képviselete, a Cardio Expert Kft.

Az alapképzés elvégzése után a résztvevők hivatalos tanúsítványt kapnak. Ezt követően, a vizsgateszt sikeres kitöltése után nemzetközi Spinning® Instruktor licenszet szereznek, mellyel Spinning® márkanév, illetve óra elnevezés használatára jogosulttá válnak.

További információk a Spinning® oktatási rendszerről a linkre kattintva érhetők el.

Részvételi díj:
87.900 Ft

Jelentkezés, érdeklődés e-mailben lehetséges a gabriella.posch@spinning.com címen.

A képzésre befizetés: átutalással vagy bankfióki készpénz befizetéssel a CIB Bank 10700378-68982461-51100005 számlaszámon (megjegyzés: résztvevő neve + a képzés neve, dátuma). A kedvezményezett neve: Cardio Expert Kft.

A képzésen maximum 20 főt tudunk oktatni, a jelentkezéseket a befizetések sorrendjében tudjuk fogadni. Érdeklődés, jelentkezés esetén a képzésszervező Cardio Expert Kft. érvényes adatkezelési tájékoztatója itt érhető el.

Amennyiben érdeklődsz a képzés iránt, kérlek, írj üzenetet az alábbi űrlap segítségével és  szívesen válaszolok kérdéseidre.