Az oldalról

Fotó: Wendl Péter / Nostress Photo

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy népszerűsítsem a Spinning® Programot. Röviden és tömören: szeretnék kedvet csinálni a tekeréshez. Ha pedig már ott vagy a teremben, miért ne hoznád ki a legtöbbet az edzésedből?

Hogy ezt megtehesd, hasznos – és talán érdekes is – megismerni a Spinning® koncepció sportszakmai és edzésfilozófiai hátterét, különböző összetevőit. Az oldalon található írásokkal a nemzetközi Spinning® Program ajánlásaiban található információkat szeretném közérthetően, magyar nyelven átadni nektek.

Nem fogod elhinni: időnként azt mondják, hogy elfogult vagyok a Spinning® Program iránt. Meglehet, de büszkén vállalom! A különböző edzőtermi kerékpáros óratípusok között ugyanis nem találkoztam még olyannal, amely számomra többet tudna nyújtani. A Spinning® Program a világ legjobban átgondolt edzőtermi kerékpáros koncepciója. Szakmailag megalapozott, hiteles, biztonságos, hatékony és még közösségi élményt is ad – sosem tiltakoztam, hogy elrabolja a szívemet.

A Spinning®10806342_809674105785932_5161916388209504105_n jogvédett márkanév, egy bizonyos indoor cycling márka neve. Számomra ennél is több: a minőség neve az edzőtermi bringás órák világában.

Ha tetszik, böngéssz kedvedre az oldalon, vagy akár csatlakozz az edzéseimhez, netán a következő Spinning® Instruktor képzéshez!

 

Posch Gabriella, Spinning® Mesteroktató

 

 

 

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Elküld